Yhteistyötä jo 17 vuoden ajan

Night People Group (ent. SK Ravintolat) on Suomen suurimpiin kuuluva yksityinen ravintolaketju. Yritys operoi 36 yökerholla ja ravintolalla ja on vahvalla ja pitkällä kokemuksellaan johtava elämysten luoja maamme yöelämässä. Yhtiön tunnetuimpia ravintolabrändejä ovat mm. Onnela-ketju, Giggling Marlin -ketju, Tivoli-ketju sekä Apollo Live Clubit ympäri maan.

KMG Turku on ollut pitkään johtavana mainostoimistokumppanina mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa uusien ravintoloiden ja palveluiden lanseerauksia logoista ja nettisivuista muuhun markkinointimateriaaliin sekä hoitanut yksiköiden kanta-asiakkaille (n. 300 000 suomalaista) suunnatun viikkomainonnan suunnittelua ja toteutusta samanaikaisesti parhaimmillaan yli 60 yksikölle.

Vuosien varrella mukaan on mahtunut myös muun muassa kahden RMJ-juhannusfestivaalin kokonaisvaltaisen markkinointimateriaalin suunnittelu ja toteutus yleisilmeestä alkaen sekä kaksi Euroopan haastaja -golfturnausta SK Golf Challenge -brändin alla. Strategisena mainostoimistokumppanina KMG on rakentanut tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa yökerhoketjun omaa brändiä, suunnitellut yökerhojen taktista ja brändimainontaa sekä vastannut markkinointiviestinnän kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja verkkomainonnasta. Tiivis yhteistyö jatkuu edelleen.

Advertising & Marketing / Design / Digital Media / Print / Web
Ravintola- ja yökerhoala on nopeatempoisuudessaan haastava ja samalla erittäin palkitseva markkinointinäkökulmasta. Kohderyhmätuntemus ja uusien kanavien nopea adaptointi on avainasemassa.
Jukka Kari, toimitusjohtaja, KMG Turku

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Katso lisää referenssejä