KMG kirkasti Lahden seurakuntien ilmeen

Pääsimme uudistamaan Lahden seurakuntayhtymän ilmettä vuoden 2020 lopulla ja uusi ilme ydinviesteineen julkaistiin alkukeväästä.

Olimme onnistuneesti päivittäneet seurakuntayhtymän Kirkonseutu-lehden jo aikaisemmin, joten asiakas tunsi sekä tekijät että työn jäljen.

Korona-ajan projekti

Ilmeuudistus tehtiin tyypilliseen tapaan tiiviissä yhteistyössä seurakunnan henkilöstön kanssa. Koronaepidemian asettamista haasteistakin selvittiin molemminpuolisen joustavuuden ja hyvän suunnittelun ansiosta.

LUE LISÄÄ

Mia palasi taloon

Opinto- ja sittemmin äitiysvapaalla ollut Mia Grönberg palasi maaliskuussa töihin uudella innolla – ja nimellä. Mia kaipasi kaksi ja puoli vuotta sitten irtiottoa mainosgraafikon töistä, joten hän päätti sukeltaa toisen intohimonsa, kukkien, maailmaan.

– Käytin opintovapaan opiskellakseni floristiksi Liviassa. Minulla oli tarve luoda ja jakaa jotain kaunista, mikä koskettaa myös toisia. Siksi nämä kukkajutut, ja myös mainoshommat, Mia kertoo.

Toimistolle paluu oli Mialle helppoa, vaikka maailma onkin muuttunut vapaan aikana.

LUE LISÄÄ

Miksi mennä muualle, kun voi tulla KMG Turkuun?

Jämsän lähes puoli vuotta kestänyt brändityö lanseerattiin maaliskuussa 2021. Työn aikana uudistimme kaupungin ilmeen, puhetavan ja kuvamaailman perin pohjin.

Uuden brändin keskiöön tulivat ydinajatukset Miksi mennä muualle? ja Jää sinäkin!, jotka pohjautuvat perinteisiin Jämsän Äijän kansantarinoihin ja hyvään jämsäläiseen itsetuntoon. Näiden ympärille rakensimme visuaalisen ilmeen ja monipuoliset brändielementit logosta aina jämsäläistä rosoisuutta edustavaan kulmasydänelementtiin.

Jämsäläisten jämsäläisille tekemä

LUE LISÄÄ

KMG Turku terävöittää Jämsän kaupunkikuvaa

Mitä sinä tiedät Jämsästä? Vinkki: yksi Etelä-Suomen suurimmista laskettelukeskuksista ja parhaista festaripaikoista. Ahaa, Himos!
Jämsä on kuitenkin enemmän kuin Himos, ja siksi kaupunki on päättänyt uudistaa brändinsä. Kumppaniksi valittiin lähes 30 mainostoimiston rintamasta kuntamarkkinoinnin asiantuntija, KMG Turku.
Uuden brändin rakentaminen aloitettiin työpajoilla ja verkkokyselyllä, johon saatiin yli 500 vastausta. Työ jatkuu jämsäläisten vastausten pohjalta ja uutta ilmettä päästään esittelemään keväällä 2021.

LUE LISÄÄ

Rekry: Web Developer (Drupal)

Etsimme osaavaa Drupal-kehittäjää Web Developeriksi web-tiimiimme työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektien parissa. Tehtävät vaihtelevat yksittäisten pk-yritysten sivustoista laajempiin räätälöityihin toteutuksiin ja verkkokauppoihin. Sivustot tehdään yleensä yhteistyössä projektipäällikön, ad:n ja asiakkaan kanssa, sekä tarvittaessa useamman henkilön voimin.

LUE LISÄÄ

Rekry: Web Developer (WordPress)

Etsimme osaavaa WordPress-kehittäjää Web Developeriksi web-tiimiimme työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektien parissa. Tehtävät vaihtelevat yksittäisten pk-yritysten sivustoista laajempiin räätälöityihin toteutuksiin ja verkkokauppoihin. Sivustot tehdään yleensä yhteistyössä projektipäällikön, ad:n ja asiakkaan kanssa, sekä tarvittaessa useamman henkilön voimin.

LUE LISÄÄ

Rekry: Web Developer

Saavutettavuusdirektiivi tulee, oletko valmis?

Julkisen sektorin elinten verkkosivustojen, julkaisujen, kuten PDF-tiedostojen sekä mobiilisovellusten saavutettavuudesta annettu Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi, tuttavallisemmin saavutettavuusdirektiivi, koskee 2020 syyskuun 23. päivän jälkeen kaikkia julkisten organisaatioiden verkkosisältöjä, kun laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta laajenee kattamaan myös vanhemmat verkkosivustot.

LUE LISÄÄ

Nainen tietokoneella puhelin kädessä, kuvan päällä saavutettavuussymboli erikokoisista fonteista

KMG Turku saapui Helsinkiin

Täältä vanhasta pääkaupungista on tunnetusti hankala ponnistaa isolle kirkolle, mutta kun osaamista on tarpeeksi niin sekin onnistuu. KMG Turku vahvistaa asemaansa kaupunki- ja kuntamarkkinoinnin asiantuntijana solmimalla mainostoimistosopimuksen Helsingin kaupungin kanssa. Useamman toimiston puitesopimus kattaa mm. vaativaa graafista suunnittelua, julkaisujen konseptointia ja taittoa.

Toimivaa yhteistyötä jo kolmen vuoden ajan

LUE LISÄÄ

Korona, käsihygienia & KMG

Työntekijöiden ja asiakkaiden terveys ovat meille etusijalla, joten huomioimme koronavirusepidemian toimintatavoissamme. Työt jatkuvat tavallisen tehokkaasti, mutta hiukan uudella tapaa.

Olemme tavoitettavissa normaalisti, mutta vältämme toistaiseksi tarpeetonta lähikontaktia. Siksi hoidamme palaverit mahdollisuuksien mukaan puhelimitse tai videon välityksellä ja työskentelemme tavallista enemmän etänä.
Olemme sovituista palavereista yhteydessä teihin pikimmiten. Katsotaan yhdessä, miten saamme ne parhaiten järjestettyä etänä.

LUE LISÄÄ

Pages