Strategisella yhteistyöllä vaikuttavia tuloksia

Laatumaa on Metsähallitus-konserniin kuuluva tulosyksikkö, joka myy ja vuokraa valtion tontteja, metsätiloja ja rakennuksia ympäri Suomen.

KMG Turku allekirjoitti mainostoimistosopimuksen Metsähallitus Laatumaan kanssa loppuvuodesta 2014. Yhteistyö käynnistyi Laatumaa-brändin konseptoinnilla, visuaalisen identiteetin kirkastamisella ja verkkomarkkinointistrategian kehittämissuunnitelmalla. Tuloksena syntyi uusi markkinointikonsepti ja slogan "Paras pala Suomea", joka on jalkautettu Laatumaan markkinointiviestintään läpi linjan.

Suunnittelemme ja toteutamme Laatumaan monipuolista markkinointiviestintää kokonaisvaltaisesti. Toimeksiantoihin lukeutuvat muun muassa digitaalinen markkinointi, web-analytiikka, kampanjasuunnittelu, videotuotanto, taktinen mainonta, strategiset konseptoinnit ja messuosastosuunnittelu.
Advertising & Marketing / Design / Digital Media / Print / Web


KMG:n ammattimainen ja proaktiivinen ote on vakuuttanut alusta saakka. On todella innostavaa tehdä yhteistyötä asiantuntevan tiimin kanssa, jolla on kyky omaksua alan asiantuntemus ja jonka työn jälki osaa yllättää kerta toisensa jälkeen.
Maria Sundman, markkinointisuunnittelija // Metsähallitus Laatumaa
+55%
Enemmän kävijöitä Laatumaa.fi -verkkosivustolla
1088%
ROAS-mainostuotto
kohdennetulla printtisuorakampanjalla
(kampanjatulot / mainoskulut x 100)

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Katso lisää referenssejä